HTC One SV nu ook verkrijgbaar in Nederland

De HTC One SV is sinds dit weekend verkrijgbaar bij een aantal Nederlandse webshops. De telefoon biedt redelijke specificaties en is verkrijgbaar vanaf 380 euro. De telefoon is verkrijgbaar in twee kleuren; blauw (‘Pyrenees Blue’) en wit (‘Glacier White’)’. De voorkant van de telefoon is wel altijd zwart. Hieronder de belangrijkste specificaties; een 4,3” scherm met een resolutie van 480×800 pixels, een 1,2Ghz dualcore processor, Beats Audio technologie, aan de achterzijde bevindt zich een 5 megapixel camera, aan de voorkant zit er een met een resolutie van 1,6 megapixels. Het toestel draait op Android 4.1 met HTC Sense 4+.

Het toestel is vanaf vandaag te bestellen bij verschillende Nederlandse webshops, los is hij verkrijgbaar vanaf 380 euro. Natuurlijk is het ook mogelijk het toestel te kiezen i.c.m. Een abonnement.

Zelf vind ik de telefoon aan de dure kant, voor 380 euro vind ik de specificaties nogal matig. De schermresolutie is aan de lage kant, de processor stelt mij ook wat teleur en de camera is wat mij betreft wat matig. Ik had op z’n minst een 8 megapixel camera verwacht met een betere processor. Deze specificaties zijn wel oké, maar dan zou de prijs best wat omlaag kunnen.

Zouden jullie dit toestel kiezen als je zo’n 400 euro voor een nieuwe telefoon te besteden had? Of vinden jullie de prijs/kwaliteit verhouding ook wat matig? Ik hoor het graag, laat hieronder een reactie achter!

Vorig artikelSamsung Galaxy S II Plus nu ook te koop in Nederland
Volgend artikeliOS 6.1 jailbreak komt dichterbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in