‘HTC M7 krijgt een adviesprijs van 650 euro’

De geruchten en enthousiasme over de nieuwe HTC M7 blijven maar toenemen, de M7 zal een smartphone worden met zeer indrukwekkende specificaties. De laatste maanden zijn er veel geruchten opgedoken over de nieuwe smartphone welke binnenkort gepresenteerd zal worden door HTC tijdens een speciaal evenement.

De releasedatum in Europa zal plaats vinden op 8 maart, via een Franse dealer is er een afbeelding uitgelekt waarop de prijs duidelijk zichtbaar is. Het toestel zal waarschijnlijk een adviesprijs meekrijgen van 649,99 euro. Op  onderstaande afbeelding zijn ook een aantal specificaties zichtbaar van het toestel.

Specificaties: 

De M7 heeft een 4,7 inch Full-HD scherm met 468 pixels per inch (ppi). In het toestel zit een Snapdragon Pro chipset van Qualcomm, die geklokt wordt op 1,7Ghz. Het betreft hier een quadcore processor. De M7 heeft 2 GB Ram-geheugen en 32 GB intern geheugen wat niet uit te breiden is; een micro SD-kaart opening ontbreekt. De telefoon heeft een 13 megapixel camera achter en ook voorop zit er een. Een met een resolutie van 2 megapixels welteverstaan, dus goed genoeg om er bijvoorbeeld te mee kunnen videobellen. De batterij heeft een capaciteit van 2300 mAh.

Vorig artikelAcer introduceert Iconia Tab B1 16GB voor de budgetmarkt
Volgend artikelWolfgang AT-AS45IPS Android Smartphone voor 229 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in