Galaxy S4 specificaties zichtbaar in document

In een onderzoeksdocument zijn de specificaties zichtbaar van de volgende Galaxy Smartphone de Galaxy S4, in het onderzoeksdocument zijn enkele specificaties benoemd welke ook uit eerdere geruchten zijn bevestigd. Volgens het document beschikt het toestel over een Exynos-Soc, het gaat hierbij om de Exynos 5440. De Galaxy S4 zal standaard draaien op Android 4.2 en krijgt een 5-inch Super AMOLED scherm met een full hd resolutie van 1920×1080, ook krijgt de smartphone de beschikking over standaard 2GB aan RAM.

Uit het document kunnen we ook opmaken dat de Galaxy S4 volgende maand gelanceerd wordt tijdens een speciaal evenement. De smartphone zal ook de beschikking krijgen over twee camera’s aan de voor en achter kant. De camera aan de achterkant beschikt over een 13 megapixels lens en de camera aan de voorkant heeft een lens van 2 megapixels. De camera aan de achterkant kan beelden in 1080p opnemen met 30FPS terwijl de voorcamera 720p beelden kan opnemen.

Aangezien bovenstaande geruchten de afgelopen maand al vaker zijn bevestigd gaan wij er van uit dat de specificaties kloppen en de smartphone volgende maand gelanceerd zal worden tijdens een speciaal evenement.

 

Vorig artikel‘Playstation 4 heeft mogelijkheid om games te streamen’
Volgend artikelHandleiding: Facebook account/ profiel verwijderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in