4 plaatjes 1 woord de nieuwe rage voor 2013 voor Android en iPhone

Je bent de app 4 Images 1 Word of 4 Plaatjes 1 Woord vast wel tegen gekomen op internet. De app is namelijk een echte hype voor de mobiele smartphones en tablets, momenteel is er een aap aanwezig voor Android en Apple en staat boven aan in de top lijsten. De app werkt heel makkelijk : Je krijgt per keer vier foto’s te zien en je moet zo snel mogelijk een gemeenschappelijk woord bij de plaatjes zoeken. Dat klinkt gemakkelijk, maar in de praktijk valt dat nog best tegen, aangezien de series afbeeldingen steeds moeilijker zullen worden.

Momenteel is het spel in een Engelse en Nederlandse versie verkrijgbaar.  De app 4 Images 1 Word, 4 Plaatjes 1 Woord is verkrijgbaar voor Android, iPhone en iPad. Op onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van het spel. Allereerst zie je vier verschillende plaatjes, de bedoeling is dat je zo snel mogelijk het woord raad uit de plaatjes, je kan zien dat onderstaande afbeeldingen allemaal iets te maken hebben met de temperatuur  het antwoord is daarom ook koud.

Tijdens het spel krijg je steeds speelmunten, als je er niet uitkomt kan je de munten inzetten voor een tip, waaronder letters laten verdwijnen of een letter plaatsen. Ook is het mogelijk om credit te kopen, wil jij ook deze app op je Android of Apple device? zoek dan snel in de store op het zoekwoord: 4 plaatjes 1 woord of 4 Images 1 Word.

Vorig artikelDetails Galaxy S4 vrijgegeven
Volgend artikelBeveilig je computer tegen het Ukash/ Politievirus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in