HTC One pas vanaf april verkrijgbaar in Nederland

De Nederlandse release van de HTC One is uitgesteld, het nieuwe vlaggenschip van HTC is pas vanaf begin april in Nederland verkrijgbaar  Een HTC woordvoerder heeft tegenover tweakers laten weten dat de release is uitgesteld. Het toestel zou nu pas op 2 april in Nederland verkrijgbaar zijn. Het is nog onduidelijk waarom de lanceerdatum is uitgesteld.

Het nieuws is op z’n minst opvallend te noemen, want tot voor kort hield HTC nog vast aan een releasedatum van 15 maart, ook veel Nederlandse webshops verwachten het nieuwe toestel vanaf 15 maart te kunnen verkopen.

Specificaties HTC One: 

 De Android smartphone beschikt over een 1080p scherm met een diagonaal van 4,7-inch. De smartphone is ook voorzien van de snelle Qualcomm snapdragon 600 Soc. HTC heeft er voor gekozen om een full HD Super LCD3 scherm  te verwerken, het scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels, hiermee komt het aantal pixels per inch uit op 468 pixels. De bescherming van het beeldpaneel van 4,7 inch wordt uiteraard verzorgd door Gorilla Glass, HTC heeft er ook voor gekozen voor een volledig unibody ontwerp van aluminium, aan de voorkant zijn twee sterke speakers aanwezig. Ook de bezel rondom het scherm is erg dun aangezien de randen maar 5mm dun zijn is het toestel toch erg compact ondanks het grote scherm van 4,7-inch.

Uiteraard heeft de HTC One ook ondersteuning voor het nieuwe 4G netwerk waardoor de smartphone ook klaar is voor het nieuwe netwerk wat dit jaar wordt uitgerold door diverse providers in Nederland. Verder heeft de telefoon een Snapdragon 600-processor aan boord met een kloksnelheid van 1,7 GHz, de smartphone is voorzien van 2GB werkgeheugen en beschikt over een accu met een capaciteit van 2300mAh.

 Een zeer opvallende functie is dat er onder de aan en uit knop een infrarood sensor aanwezig is, hierdoor kan je infrarood apparaten bedienen zoals een TV. Ook de camera is flink verbeterd in de HTC One, dankzij de nieuwe technologie UltraPixel kan de camera meer licht vastleggen waardoor de kwaliteit van de foto’s flink verbeterd wordt.
Vorig artikelYarvik Ingenia X1 vanaf 8 maart te koop in Nederland
Volgend artikelPoint of View komt met nieuwe Mobii 9,7 en 10-inch tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in