Specificaties Motorola ‘X Phone’ uitgelekt?

Waarschijnlijk wordt in mei dit jaar een nieuwe versie van Android aangekondigd, namelijk 5.0 Key Lime Pie. Nu is het bij Google de traditie om bij elke nieuwe versie een nieuw Nexus-apparaat aan te kondigen. Dit jaar bestaat echter de kans dat er geen Nexus-apparaat wordt aangekondigd maar een nieuwe smartphone ontwikkeld door Google en Motorola. De smartphone zou het beste toestel ooit worden, zo gaan er geruchten dat de telefoon een enorm grote accu gaat krijgen en misschien ook wel de nieuwste Android-versie.

Het zijn geruchten; het is dus mogelijk dat de gegevens onjuist zijn

Vandaag zijn er mogelijke specificaties en een wat wazige foto uitgelekt. Zowel de foto als de specificaties komen van één bron en zijn niet bevestigd door Google of Motorola. Maar stel nu dat ze kloppen, dan hadden we dit nieuws niet willen missen. Daarom hebben we toch besloten de geruchten met jullie te delen, want als we die mogen geloven wordt de ‘X Phone’ echt een super apparaat!

Hier komen de mogelijke specificaties van de Motorola ‘X Phone’

~ 4,7” Full-HD scherm

~ 16 megapixel camera aan de achterzijde

~ 5 megapixel camera aan de voorzijde, deze is ook geschikt voor ‘eye tracking’

~ Nvidia Tegra 4i SoC

~ Afmetingen: 131,2 x 66,7 x 7,9 mm

Specificaties; op papier dus écht een ‘super telefoon’!

Zoals je kunt lezen liegen deze specificaties er niet om en ik kan alleen maar hopen dat het toestel zo wordt, of misschien zelfs nog beter. Met een 4,7” Full-HD scherm kan de ‘X Phone’ dus concurreren met de HTC One. De Nvidia Tegra 4i is een quadcore processor die een maximale kloksnelheid kan hebben van 2,3Ghz. Zo hoog wordt de definitieve snelheid zeer waarschijnlijk niet, maar boven de 1,5Ghz moet toch wel gaan lukken. Met zo’n processor kan de ‘X Phone’ dus makkelijk concurreren met de nieuwste vlaggenschepen als de Sony Xperia Z en HTC One. De 16 megapixel camera is op papier beter dan huidige toptoestellen als de Xperia Z, die camera heeft een maximale resolutie van 13,1 megapixels. Ook een 5 megapixel camera aan de voorkant zou een groot pluspunt zijn, tot op heden zijn de meeste ‘front camera’s’ niet erg scherp, een 3 megapixel camera aan de voorkant is zeldzaam. Ook de afmetingen klinken goed, met nog geen 8 millimeter zou de telefoon prima in het rijtje van huidige toestellen passen.

Helaas geen nieuws over de accu, dat wordt echt één van de speerpunten van het toestel. Want zeg nu zelf, een telefoon zoals deze met een mega accu van bijvoorbeeld 4.500mAh wilt toch iedereen?

En nu?

Er zit niets anders op dan wachten tot het Google I/O-event in mei dit jaar. Dan zullen we waarschijnlijk de ‘X Phone’ zien. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten als deze.

Vorig artikelBlackBerry: ‘Playbook krijgt BB10 update’
Volgend artikelProblemen Simcity 2013 zo goed als voorbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in