Galaxy S4 functies binnenkort ook naar de Galaxy S3

Goed nieuwe voor de Samsung Galaxy S3 gebruikers. Samsung gaat namelijk zo veel mogelijke software functies ook uitbrengen voor de Galaxy S3, zolang de hardware de nieuwe functies ondersteunt. vice-president productplanning Nick DiCarlo heeft dit vandaag laten weten tegenover een interview met PC Mag.

Alle functies welke niet afhankelijk zijn van Hardware zullen ook naar de Galaxy S3 komen. De Galaxy S4 heeft veel nieuwe programma’s aanwezig waaronder de indrukwekkende camera opties en de verbeterde eye-tracking. Air view is waarschijnlijk niet aanwezig op de Galaxy S3 aangezien een aantal hardware componenten hiervoor niet geschikt zijn. Ook de nieuwe Smart TV Remote applicatie en de S Health fitness app zullen vanwege hardware beperkingen niet uitkomen voor de Galaxy S3.

Waarschijnlijk krijgt de Galaxy Note II ook de extra software features, er zijn nog geen details beschikbaar maar het is zeker dat er Galaxy S4 software ook naar de eerdere toestellen zal komen, het is alleen nog onduidelijk welke programma’s.

 

 

Vorig artikelApple bootcamp heeft nu ook ondersteuning voor Windows 8
Volgend artikelGrote update beschikbaar voor 4 Plaatjes 1 Woord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in