Grote update beschikbaar voor 4 Plaatjes 1 Woord

De razend populaire applicatie 4 Plaatjes 1 Woord of beter bekend als 4 Pics 1 Word heeft een nieuwe update ontvangen. In update 2.5 van de Engelse variant zijn vele nieuwe puzzels toegevoegd, de update voor de Engelse applicatie is per direct verkrijgbaar. Mocht de Nederlandse versie een update krijgen dan zullen wij dit zo snel mogelijk laten weten, wij verwachten een update binnen enkele dagen online voor de Nederlandse variant.

Momenteel is het spel in een Engelse en Nederlandse versie verkrijgbaar.  De app 4 Images 1 Word, 4 Plaatjes 1 Woord is verkrijgbaar voor Android, iPhone en iPad. Op onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld van het spel. Allereerst zie je vier verschillende plaatjes, de bedoeling is dat je zo snel mogelijk het woord raad uit de plaatjes.

Tijdens het spel krijg je steeds speelmunten, als je er niet uitkomt kan je de munten inzetten voor een tip, waaronder letters laten verdwijnen of een letter plaatsen. Ook is het mogelijk om credit te kopen, wil jij ook deze app op je Android of Apple device? zoek dan snel in de store op het zoekwoord: 4 plaatjes 1 woord of 4 Images 1 Word.

Update 2.5 is per direct beschikbaar voor de iOS en Android versie.

Vorig artikelGalaxy S4 functies binnenkort ook naar de Galaxy S3
Volgend artikelAdblocker apps verwijdert uit Google Play Store

9 REACTIES

  1. Hallo,
    Ik zit al een heletijd met dat spel bij level 317 maar ik heb het echt al bijna een halfjaar te wachten tot de update komt! HUPPEKE MET DIE UPDATE

  2. Goedemiddag,

    Ik heb het spel uitgespeeld tot en met level 317. Nu krijg ik de melding dat bij de update meer levens zijn. Hoe zie ik wanneer de nieuwe update er is?

    Met vr.groet ,

    Ineke

  3. Geachte Websitemakers,

    Ik wil heel graag weten wanneer de volgende update is voor de Nederlandse versie van het spel.
    Mail het naar mij als u het weet, alstublieft.

    Vriendelijke groet,

    Saskia van Bergen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in