Samsung Galaxy Young Duos vanaf vandaag verkrijgbaar

De budgetmarkt is weer een smartphone rijker, een Dual-Sim telefoon zelfs. De Samsung Galaxy Young Duos is vanaf vandaag (25-03-2013) verkrijgbaar in Nederland.

Het toestel doet qua looks wat denken aan de nieuwe Galaxy S4, maar wanneer we naar de specificaties kijken zien we een zeer maar dan ook zeer uitgeklede variant. Eigenlijk kunnen we het geen familie van de high-end S4 (quadcore processor, 13MP camera, 4,99” Full-HD scherm) noemen.

Belangrijkste specificaties

~ 3,3” touchscreen (320x480p).

~ Android 4.1 Jelly Bean i.c.m. Samsungs Nature UI.

~ 3,2MP camera aan de achterzijde.

~ 1Ghz singlecore processor.

~ Dual-Sim ondersteuning.

Specificaties; gaat dit toestel überhaupt werken?

De specificaties zijn erg matig, vooral de schermresolutie en de processor stellen mij erg teleur. Graag had ik een 480x800p scherm gezien i.c.m. een dualcore processor. Dit zou echter meer geld kosten en dat is natuurlijk niet de bedoeling met een budget-smartphone. Ik ben benieuwd of het toestel wel goed loopt op een singlecore processor, een nieuw besturingssysteem en twee simkaarten. Ik denk dat de telefoon niet soepel gaat lopen met dit alles. Dit kan ik echter pas met zekerheid zeggen als ik het toestel een tijdje in mijn handen heb gehad. Voor mensen met een klein budget is dit toestel echter prima.

Los kopen of toch met een abonnement erbij?

De Samsung Galaxy Young Duos is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf 154 euro. Hij is ook te bestellen i.c.m. een abonnement.

Verwacht: De Single-Sim variant

Binnenkort komt er ook een Samsung Galaxy Young waar slechts één simkaart in past. Een adviesprijs is nog niet bekend, en wanneer dit toestel in de Nederlandse winkels moet liggen is ook nog niet duidelijk. Waarschijnlijk komt hij nog dit kwartaal (Q2) beschikbaar.

Vorig artikelLogitech introduceert nieuwe Keyboard Folio voor iPad en iPad mini
Volgend artikelSamsung Galaxy Xcover 2 vanaf vandaag te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in