Nieuwe geruchten over de Motorola ‘X Phone’ duiken op

Bijna elke dag duiken er weer nieuwe geruchten op over de Motorola ‘X Phone’. Dit toestel zou voort komen uit samenwerking tussen Google en Motorola. PhoneArena meldt vandaag een aantal nieuwe weetjes over het toestel, al lijkt de kans dat de geruchten kloppen erg klein. Echter, als ze kloppen wordt de X Phone echt een toestel om van te dromen.

Processor; de snelste op de markt

Diverse bronnen hebben in het verleden al verteld dat de X Phone moet gaan uitblinken in design, batterijduur en besturingssysteem. Vandaag zijn er nieuwe geruchten naar buiten gekomen over de processor, dit zou een Qualcomm Snapdragon 800 (quadcore) worden, geklokt op 2Ghz per kern. Als dit klopt wordt de X Phone net iets sneller dan huidige high-end smartphones, denk aan de HTC One X+ en One (beiden 1,7Ghz) en de Samsung Galaxy S4 (1,9Ghz).

Design en batterij; innovatief

Ook het design moet innovatief en opvallend worden, zo zou het toestel een achterkant van carbon krijgen. De zijkanten worden van rubber gemaakt en ook zou de telefoon volledig waterdicht worden, zet als de Sony Xperia Z. De batterij zou ook één van speerpunten zijn, volgens PhoneArena krijgt deze een capaciteit van maar liefst 4000mAh.

Android 5.0; de X Phone krijgt het!

Terwijl bijna driekwart van alle apparaten nog draait op Android 4.0 of lager spreekt iedereen al over Android 5.0 Key Lime Pie (KLP). Volgens de bron gaat de X Phone draaien op KLP maar niet als eerste toestel. Hiervoor zou Google een ander toestel hebben uitgekozen, namelijk de Nexus 5. Google zou zowel de X Phone als de Nexus 5 tijdens haar Google I/O evenement presenteren. Dit vindt traditiegetrouw plaats in begin mei.

Neem dit artikel met zout, flink wat zout

Nogmaals, deze geruchten moet je met een flink korreltje zout nemen. Toch wilden we ze je niet onthouden, als ze kloppen krijgt de X Phone zonder twijfel de titel ‘Smartphone van het jaar’. Maar ook naar de ‘Nexus 5’ of hoe de nieuwe telefoon ook mag gaan heten, zijn we erg benieuwd.

Vorig artikelBatterijproblemen bij update iOS 6.1.3
Volgend artikelYarvik Ingenia Synchro vanaf vandaag te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in