‘Sony werkt aan drie nieuwe smartphones’

Volgens Phone Arena werkt Sony aan drie nieuwe toestellen, welke dat zijn lees je hieronder.

Cybershot; concurrent van de Nokia PureView 808?

Phone Arena meldt dat er gewerkt wordt aan een smartphone die moet uitkomen in de Xperia-lijn van Sony. Het toestel zou een 5” scherm krijgen met een nog onbekende resolutie en een erg goede camera meekrijgen. De ‘Cybershot-telefoon’ krijgt een Carl Zeiss-lens en een nog niet bekende camerasensor. Volgens de bron zou de telefoon net zulke goede foto’s maken als de Nokia PureView 808, die beschikt over een 41MP camera met Nokia’s PureView-technologie. Wellicht krijgt Nokia dus concurrentie.

Walkman-telefoon; multimedia wonder?

Over deze telefoon is nog maar erg weinig bekend maar Phone Arena meldt dat ook dit toestel een 5” scherm meekrijgt en zal uitkomen in de Walkman-serie. Dat zou betekenen dat het toestel geoptimaliseerd is op het afspelen van multimedia. Wordt ongetwijfeld vervolgt.

Krijgt de iPhone concurrentie?

De laatste telefoon zou de concurrentie met de iPhone moeten aangaan. Welke iPhone(s) hiermee bedoeld worden is onduidelijk, maar het toestel zou een scherm met vergelijkbare grootte krijgen. Het gaat hier om geruchten, zodra er meer (officieel) nieuws bekend is over (één van) de telefoon(s) melden wij dat natuurlijk zo spoedig mogelijk.

Vorig artikelMeer details controller PlayStation 4 vrijgegeven
Volgend artikel‘Volgende week komt er een HTC Facebook smartphone’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in