Belkin komt met Ultimate Keyboard Case voor de iPad

Deze week heeft Logitech de nieuwe Keyboard Folio aangekondigd voor de iPad en de iPad mini., ook concurrent Belkin heeft vandaag een keyboard case aangekondigd. Het gaat om de Ultimate Keyboard Case welke is voorzien van een toetsenbord en beschermhoes, de combinatie is slechts 6,4mm dik. De case van Belkin is tweederde het gewicht van de Logitech case.

Belkins Ultimate Keyboard Case voor de iPad weegt ongeveer 410 gram en maakt middels Bluetooth 2.0 draadloos verbinding met de tablet, ook zijn er magneten aanwezig welke ervoor zorgen dat de flap op zijn plek blijft. Er is een interne accu aanwezig welke ervoor moet zorgen dat de case 160 uur continu gebruikt kan worden, doormiddel van een Micro-USB poort kan je het toetsenbord weer opladen.

De Belkin Ultimate Keyboard Case is geschikt voor de tweede, derde en vierde generatie Apple iPad en wordt standaard geleverd met één jaar garantie. Het product zal vanaf mei in de verkoop gaan en is beschikbaar in de kleur wit en zwart. De Ultimate Keyboard Case krijgt een adviesprijs van rond de 100 euro.

Afbeeldingen

Vorig artikelMicrosoft komt dit jaar met 7-inch Windows 8 tablets
Volgend artikelHTC komt met midrange Desire P smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in