HTC First: Afbeeldingen Facebook telefoon uitgelekt

Vandaag zijn er foto’s uitgelekt van een nieuwe Facebook telefoon. Waarschijnlijk zullen Facebook en HTC morgen tijdens de presentatie een nieuwe smartphone aankondigen welke speciaal gericht is voor Facebook gebruik. Vandaag zijn er al de eerste afbeeldingen opgedoken van de HTC First, waarschijnlijk is dit de Facebook smartphone.

Donderdagavond zal Facebook zijn nieuwe “thuis op Android” presenteren. Volgens de vele geruchten komt het bedrijf deze dag met zijn eigen telefoon. De First is geproduceerd door HTC en bevat een speciale versie van Android. Android blijft gewoon als basis, er komt alleen een extra Facebook shield over heen.

Het is nog onduidelijk wat de nieuwe Facebook smartphone precies zal inhouden, vermoedelijk zal het makkelijker zijn om hiermee dingen te delen op Facebook. Ook wordt gespeculeerd over een optie waarbij alle genomen foto’s automatisch op het sociale netwerk geplaatst worden. Het toestel is een middenklasse model welke is voorzien van een dual core processor, 1GB aan ram en een 5 megapixel camera. Ook is er een 4,3-inch scherm aanwezig met een 720p resolutie.

Afbeeldingen

HTC-first-Android smartphone

 

 

 

Vorig artikelOnjuiste saldo’s zichtbaar bij ING
Volgend artikelScreenshots Facebook telefoon OS uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in