Nieuwe BlackBerry smartphone gespot

BlackBerry kondigde aan dit jaar diverse toestellen op de markt te brengen die draaien op BlackBerry 10. Inmiddels is de Z10 te koop, de Q10 volgt spoedig. Maar die twee toestellen hebben een hoog prijskaartje en BlackBerry is van plan om ook de doelgroep met een wat minder groot budget aan te spreken met een goedkoper toestel.

Budgetmodel?

Vandaag is een eerste foto opgedoken, al is nog onzeker of het ook echt om een nieuwe BlackBerry telefoon gaat. BlackBerryOS claimt daarnaast wat specificaties al in handen te hebben, en als die kloppen wordt de nieuwe BlackBerry smartphone een wat goedkoper modelletje.

Specificaties [Gerucht]

De nog door BlackBerry onaangekondigde telefoon zou gaan draaien op haar nieuwste besturingssysteem, BlackBerry 10 OS. Daarnaast krijgt het toestel een fysiek toetsenbord, net als de Q10. De accu zou een capaciteit van 1800mAh hebben en het interne geheugen zou 8GB bedragen. Het micro-SD slot zou aan de zijkant zitten, net als de micro-sim-poort. Dit omdat je de twee zaken snel zou kunnen verwisselen. De telefoon heeft overeenkomsten met de bekende Curve-serie.

og even wachten..

Verdere specificaties als schermgrootte en resolutie ontbreken nog, en het is niet aannemelijk dat het Canadese bedrijf de telefoon snel gaat aankondigen. De verwachting is dat het toestel pas in de herfst van dit jaar op de markt komt.

Blackberry

 

Vorig artikelASUS TF700 ontvangt Android 4.2 update
Volgend artikelDraadloos opladen Xperia Z mogelijk met Qi hoesje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in