Aldi Wolfgang AT-AS53N smartphone vanaf vandaag in de verkoop

De Wolfgang AT-AS53N is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Aldi. De smartphone is voorzien van een 5.3-inch IPS scherm met een resolutie van 540×960 pixels. Het toestel wordt verkocht voor 279 euro. De Wolfgang Phablet beschikt over een aantal unieke eigenschappen, waaronder de front camera met een resolutie van 5 megapixel. Aan de achterkant beschikt de Wolfgang AS53N over een 8-megapixelcamera. Ook valt de uitrusting met USB-host functionaliteit op; via een adapterkabel kan er bijvoorbeeld een usb-stick aan het toestel gekoppeld worden, maar ook een muis of toetsenbord.

AT-AS53N

De wolfgang AT-AS53N beschikt over een dual core processor. Deze telefoon beschikt ook weer over de dual sim mogelijkheid waardoor je twee actieve simkaarten kan gebruiken, hierdoor kan je bijvoorbeeld één privé nummer en een zakelijk nummer koppelen.

De Wolfgang AT-AS53N zal vanaf 6 april in de verkoop gaan bij de Aldi, ook de prijs is erg voordelig aangezien het toestel verkocht zal worden voor een bedrag van 279,- euro. Het toestel wordt geleverd met hoge capaciteit accu, een beschermhoes en een stylus.

Voor meer informatie over het toestel bekijk onze uitgebreide review. Klik hier om de review te bekijken

Specificaties Wolfgang AT-AS53N

Besturingssysteem Android 4.1
Processor1.2 Ghz Cortex A9 processor
Werkgeheugen1GB
ChipsetMTK 6577T
Accu2550 mAh
Scherm5,3 IPS
Resolutie960 x 540 qHD
Camera achter8 Megapixels
Camera voor5 Megapixels
NetwerkDual SIM
Gewicht 199 gram
Lanceerdatum6 april

Vorig artikelApple werkt aan street view mogelijkheid voor Apple maps
Volgend artikelAsus Taichi 31 nu ook te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in