‘HTC First krijgt tweelingbroer, maar dan zónder Facebook Home’

De HTC First is twee dagen geleden aangekondigd en vandaag is er nieuwe informatie over een ander HTC toestel naar buiten gekomen. Over de HTC M4 hebben we in het verleden al meerdere malen gehoord en nu is het nieuws naar buiten gekomen dat dit toestel nagenoeg hetzelfde zou zijn als de HTC First.

Skin; geen Facebook Home maar Android 4.2 i.c.m. HTC Sense 5

Het grootste verschil zou echter de skin zijn, de First draait op Facebook Home, wat je ook uit kunt zetten zodat je dan een stock-Android apparaat krijgt. Half Facebook, half Nexus zeg maar. De HTC M4 zou echter niet op Facebook Home draaien maar op HTC’s eigen Sense-skin. HTC Sense is te vinden op bijna al haar telefoons, van de Desire C tot de One X+.

Specificaties

De M4 gaat dus draaien op HTC Sense, maar wat zijn de overige specificaties? Nou, een 4,3” HD-scherm (1280x720p), 16GB interne opslagcapaciteit en 1GB werkgeheugen bijvoorbeeld. Ook GPS, Bluetooth 4.0 en 802.11 a/b/g/n zijn op het toestel te vinden. De camera aan de achterzijde heeft een maximale resolutie van 5 megapixels en is voorzien van de recente UltraPixel technologie zodat je geschoten foto’s stukken beter worden. De telefoon draait op Android 4.2.2 en HTC Sense 5 als skin. Dit alles wordt aangedreven door een Snapdragon 400 MSM8930 processor, deze heeft twee rekenkernen geklokt op 1,2Ghz.

HTC M4

Vorig artikel‘Acer komt met 8” tablet voor 199 euro’
Volgend artikelWat is een DDos aanval en hoe werkt het?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in