Afbeeldingen van Lumia 928 uitgelekt op internet

Er zijn vandaag een aantal afbeeldingen opgedoken van waarschijnlijk de Nokia Lumia 928. Het toestel draait op het nieuwe Windows Phone 8 en is ten opzichte van de Lumia 920 een kleine  update waar een aantal onderdelen zijn aangepast zoals de behuizing.

De afbeeldingen zijn verschenen op het twitter account van Evleaks, het Twitter account is zeer betrouwbaar aangezien er al vaker afbeeldingen zijn opgedoken van nieuwe smartphone’s. De Lumia 920 heeft erg veel weg van zijn voorganger de Lumia 920, en verschild qua specificaties erg weinig.

Een van de weinige verandering is een lichtere behuizing aangezien deze door ander materiaal is gemaakt, hierdoor is de Lumia 928 een stuk lichter in vergelijking met zijn voorganger. Het gewicht van de Lumia 928 is 132 gram terwijl de Lumia 920 een gewicht heeft van 185 gram.

De Lumia 928 is voorzien van een 4,5-inch scherm met een resolutie van 1280×768 pixels. Ook is er een Snapdragon s4 processor ingebouwd welke is voorzien van 1GB ram. De accu van de Lumia 928 heeft een capaciteit van 2000mAh.

Afbeeldingen:

Afbeeldingen-Nokia

Vorig artikelHTC Desire Q zichtbaar op website HTC
Volgend artikelDe telegraaf doet aangifte vanwege cyberaanval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in