Is dit de voorkant van de iPad 5?

Nu Apple vorige maand geen iPad(s) heeft aangekondigd draaien de geruchtenmachines weer op volle toeren. Vandaag is er een afbeelding opgedoken van wat wel eens het frontje van de iPad 5 (als hij zo gaat heten tenminste) kan zijn. De authenticiteit van de foto is niet analyseren, maar wat op de foto te zien is lijkt wel overeen te komen met eerdere geruchten.

Dunnere bezel

Er is een hand te zien waardoor we kunnen opmaken dat het frontje zo’n 10 inch meet, wanneer het om de iPad gaat een 9,7 inch. Het frontje is te klein voor een iPad Mini 2 en een tablet die tussen de 8 en 9,7” inzit staat niet in Apples planning. Het is zeer waarschijnlijk dat Apple de nieuwe iPad een dunnere bezel meegeeft en als we op de foto kijken dan lijkt het wel te kloppen.

Wanneer komt de iPad 5? + reageer!

De meeste geruchten spreken over een lancering deze zomer, maar er zijn ook bronnen die melden dat Apple de iPad 5 pas in oktober dit jaar gaat presenteren. Hoe dan ook, we wachten het af. Wat vinden jullie, moet de iPad 5 een wat ander uiterlijk krijgen, bijvoorbeeld een dunnere bezel? Of moet het gewoon een iPad 4-model worden met betere hard- en misschien wel software? Ik hoor het graag van jullie, hieronder kun je een reactie achterlaten.

2779_e26e26b1

 

Vorig artikelAlcatel One Touch S’Pop vanaf vandaag te koop in Nederland
Volgend artikel‘Note II, III, S4 en S3 krijgen S Orb technologie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in