‘Note II, III, S4 en S3 krijgen S Orb technologie’

Samsung is druk bezig met een nieuw snufje, genaamd ‘S Orb’. Helemaal nieuw is dit niet, deze functie is beschikbaar vanaf Android 4.2 Jelly Bean. S Orb is ook niet de officiĆ«le naam van de optie, waarmee je 360 graden foto’s kunt maken, Google (de bedenker en ontwikkelaar) heeft het Photo Sphere genoemd.

‘Note 3 als eerst, andere toestellen volgen’

Samsung was van plan S Orb in de Galaxy S4 te bouwen, maar de software was niet op tijd af en dus heeft Samsung een nieuw paradepaardje gekozen waarin deze functie gaat debuteren. Volgens geruchten krijgt de Galaxy Note 3, de nieuwste ‘phablet’, als eerste S Orb. Huidige toestellen die de update naar Android 5.0 Key Lime Pie krijgen zullen S Orb ook ontvangen. De Samsung-toestellen die zeer waarschijnlijk de update naar de nieuwste Android-versie zullen ontvangen zijn de Galaxy S3, S4 en Note 2.

Wat is S Orb/Photo Sphere?

Het deze functie kun je de omgeving van alle kanten fotografen waarna de telefoon er een 360 graden panorama-foto van maakt. Deze kun je vervolgens ook in 360 graden bekijken (denk aan Google Street View).

Extra mogelijkheid

Android Geeks meldt dat Samsung haar S Orb functionaliteit grotendeels hetzelfde werkt als Google’s Photo Sphere, maar Samsung zou een extra functie willen toevoegen, namelijk een 360 graden foto delen via Facebook. Geen schokkende verbetering, maar wel leuk.

Samsung-Orb

Vorig artikelIs dit de voorkant van de iPad 5?
Volgend artikelProductie problemen Pebble horloge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in