Samsung bevestigt komst Galaxy Mega smartphones

Samsung heeft vandaag officieel de Galaxy mega aangekondigd, het gaat hierbij om een smartphone welke is voorzien van een 6.3-inch scherm, het toestel is een middenweg tussen een tablet en smartphone. De Galaxy mega was al een tijdje zichtbaar in enkele geruchten maar is vandaag officieel bevestigt door Samsung.

De Galaxy Mega is een nieuwe lijn welke is voorzien van grote smartphone’s. De Galaxy mega serie bevat een 6.3-inch smartphone en een variant met een 5.8-inch scherm. Door de aanwezigheid van een splitscreen-mogelijkheid zul je zelfs twee applicaties naast elkaar kunnen draaien zodat je ultra-productief zou kunnen zijn. De Galaxy Mega smartphone’s zijn ook voorzien van enkele unieke Samsung functie’s waaronder Group Play, Watch On, Link, S Translator en ChatOn,

Samsung Galaxy Mega 5.8 smartphone

De kleinste smartphone is de Galaxy Mega 5.8 welke is voorzien van een 5.8-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels, aan de achterzijde is een 8 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 1.9 megapixel camera aanwezig is. De smartphone is voorzien van een 1,4Ghz dual core processor met 1,5GB Ram. Het toestel heeft een grote accu met een vermogen van 2600 mAh. Het toestel zal standaard draaien op Android 4.2, ook is de smartphone voorzien van 8GB intern geheugen welke je standaard kan uitbreiden doormiddel van een microSD kaart.

Samsung Galaxy Mega 6.3 smartphone

Er is een nog groter model namelijk de Galaxy Mega 6.3, de smartphone beschikt over een 6.3-inch PLS HD beeldscherm met een HD resolutie. De Galaxy Mega 6.3 beschikt ook over een 1.7Ghz dual core processor welke net iets krachtiger is als de CPU van de Galaxy Mega 5.8. Aan de achterzijde zit een 8 megapixel-camera terwijl er aan de voorkant een 1.9 megapixel camera aanwezig is. HEt toestel is voorzien van aan accu met een vermogen van 3200mAh.

Samsung-GALAXY-Mega-5.8-566x500

Vorig artikelPioneer lanceert nieuwe Android S90W smartphone
Volgend artikelOppo Find 5 komt toch naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in