Facebook Home beschikbaar in Amerikaanse Play Store

Facebook home is enkele weken geleden al aangekondigd, vandaag is Facebook Home verschenen in de Amerikaanse Play Store. Vorige week donderdag kregen we deze nieuwe applicatie en dit nieuwe toestel te zien op de persconferentie van Facebook in de Verenigde Staten. Facebook Home is per direct verkrijgbaar in de Verenigde Staten, momenteel is de applicatie nog niet beschikbaar in Nederland, volgens de geruchten zal Facebook dit gefaseerd uit voeren om zo bugs te beperken.

Facebook-Home-2039

Facebook Home is alleen niet voor iedereen beschikbaar aangezien de applicatie momenteel alleen werkt op een kleine selectie toestellen. Heb je een Samsung Galaxy III (en straks S4), Samsung Galaxy Note II, HTC One X of een HTC One X+ dan kan je de app ook installeren. Later zal Facebook Home meer smartphone’s ondersteunen.

Wat is Facebook Home precies? Het is eigenlijk een laag wat je over Android heen installeert  net zoiets als HTC Sense maar dan van Facebook. Android zal doormiddel van Facebook Home geheel aangepast worden met integratie tussen Android en Facebook .

Vorig artikelAlcatel One Touch Idol Ultra; dunste smartphone op de markt
Volgend artikelMinecraft ruim 10 miljoen keer gedownload

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in