Alcatel One Touch Idol Ultra; dunste smartphone op de markt

Alcatel heeft vandaag de dunste smartphone uitgebracht welke momenteel verkrijgbaar is op de Nederlandse markt. Het toestel heeft namelijk een dikte van 6,45mm. De Alcatel One Touch Idol Ultra is helaas niet voorzien van een 3,5mm jack voor headsets, dit is puur om het toestel zo dun mogelijk te maken.

De nieuwe Idol Ultra van Alcatel is met zijn 6,45mm een stuk dunner als de Motorola Razr welke een dikte heeft van 7,1mm. De iPhone 5 beschikt over een dikte van 7,6mm terwijl de Galaxy SIII een dikte heeft van 8,6mm. De Galaxy S4 is in vergelijking met de concurrentie een stuk dikker.

De Idol Ultra is voorzien van een 4.7-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, de telefoon heeft geen uitbreidbaar geheugen en ook niet de mogelijkheid om de accu te verwisselen. Opvallend is dat er ook geen 3,5mm jack aanwezig is voor headsets. Gebruikers kunnen daarom geen headset aansluiten op de telefoon.

De Alcatel Idol Ultra zal verkocht worden in Nederland rond de 320 euro, een iets dikkere versie welke wel is voorzien van de 3,5mm jack zal verkocht worden voor ongeveer 50 euro minder.

930-Alcatel-One-Touch-ultra

Vorig artikelBitcoin zakt als een baksteen
Volgend artikelFacebook Home beschikbaar in Amerikaanse Play Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in