Huawei Edge Full HD smartphone beschikt over aluminium behuizing

Steeds vaker zien we een aluminium behuizing bij smartphone’s. De HTC One beschikt ook over een volledig aluminium behuizing, en is zeker geen lelijk toestel. Huawei heeft dezelfde ideeën en heeft daarom ook een smartphone gemaakt met een volledige aluminium behuizing. De Huawei is zeker geen Chinese namaak telefoon aangezien de smartphone is voorzien van prima specificatie’s.

De Huawei Edge Full HD heeft een dikte van 6,3mm wat zeer dun is voor een toestel, ook is er een 4,9-inch scherm aanwezig met een resolutie van 1920×1080. De Edge beschikt ook over een quad core processor en 2GB werkgeheugen. Er is een versie met 16GB of 32GB aan opslag. Ook zou de Edge voorzien zijn van een 13 megapixel camera en Android 4.2 Jelly Bean.

Huawei zou de Edge in de tweede helft van dit jaar officieel gaan lanceren, hoe het zit met de verkrijgbaarheid in Nederland is onbekend. De Edge Full HD is een smartphone wel zeker goed de concurrentie aan kan gaan met de S4 en de HTC One. Onderstaande afbeeldingen beloven alvast veel van deze smartphone.

Vorig artikelFacebook gebruikers vinden gemiddeld 40 pagina’s leuk op Facebook
Volgend artikel4 Pics 1 Word heeft update ontvangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in