Motorola X Phone uitgesteld tot augustus

De Motorola X Phone is uitgesteld tot na augustus, momenteel lopen de geruchten over de X Phone op volle toeren. De verwachting was dat google het toestel rond de Google I/O van 15 tot 17 mei zal aankondigen, dit gerucht lijkt steeds onwaarschijnlijker aangezien er waarschijnlijk een aantal leveringsproblemen zijn. Diverse bronnen melden namelijk dat de verwachte introductiedatum van de X Phone verschoven is naar augustus, of zelfs nog later. De reden is helaas niet opgegeven, waarschijnlijk heeft dit te maken met leveringsproblemen.

Diverse bronnen hebben in het verleden al verteld dat de X Phone moet gaan uitblinken in design, batterijduur en besturingssysteem. Vandaag zijn er nieuwe geruchten naar buiten gekomen over de processor, dit zou een Qualcomm Snapdragon 800 (quadcore) worden, geklokt op 2Ghz per kern. Als dit klopt wordt de X Phone net iets sneller dan huidige high-end smartphones, denk aan de HTC One X+ en One (beiden 1,7Ghz) en de Samsung Galaxy S4 (1,9Ghz).

Ook het design moet innovatief en opvallend worden, zo zou het toestel een achterkant van carbon krijgen. De zijkanten worden van rubber gemaakt en ook zou de telefoon volledig waterdicht worden, zet als de Sony Xperia Z. De batterij zou ook één van speerpunten zijn, volgens PhoneArena krijgt deze een capaciteit van maar liefst 4000mAh.

Terwijl bijna driekwart van alle apparaten nog draait op Android 4.0 of lager spreekt iedereen al over Android 5.0 Key Lime Pie (KLP). Volgens de bron gaat de X Phone draaien op KLP maar niet als eerste toestel. Hiervoor zou Google een ander toestel hebben uitgekozen, namelijk de Nexus 5. Google zou zowel de X Phone als de Nexus 5 tijdens haar Google I/O evenement presenteren. Dit vindt traditiegetrouw plaats in begin mei.

Motorola_X_Phone

 

Vorig artikelSpecificatie’s Galaxy Tab 3 serie uitgelekt op internet
Volgend artikelSony rolt update uit voor Xperia T

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in