Aldi Wolfgang AT-AS43D3 vanaf Zaterdag 27 april verkrijgbaar bij de Aldi

Na enkele succes volle smartphone’s heeft de Aldi vanaf Zaterdag 27 april weer een nieuwe dual sim smartphone in de aanbieding, het gaat dit keer om de Wolfgang AS43D3 smartphone welke de opvolger is van de populaire AS43D2. De smartphone beschikt over een aantal zeer goede specificatie’s waaronder Android 4.1.

De Aldi Wolfgang smartphone is voorzien van een 4,3-inch tft scherm met een resolutie van 800×480 pixels, onder de motorkap is er een dual core 1Ghz cortex A9 processor aanwezig welke samenwerkt met 512MB aan Ram. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 0,3 megapixel camera aanwezig is. De smartphone is voorzien van een dual sim mogelijkheid en beschikt over  Quadband GSM (850/900/1800/1900) en Triband UMTS (850/1900/2100)

De smartphone beschikt verder over 4GB intern geheugen wat je tot maximaal 32GB kan uitbreiden doormiddel van een MicroSD kaart. Verder beschikt de smartphone over een led flitser, GPS, Bluetooth, en een 1500mAh accu. Wil je een goedkope maar toch snelle Android smartphone met een dual sim functionaliteit, dan is de Wolfgang AT-AS43D3 de perfecte telefoon en uiteraard betaalbaar.

Vanaf 27 April zal deze smartphone in de verkoop gaan voor een bedrag van 169 euro bij de Aldi. Het toestel is erg populair wij raden daarom aan om vroeg bij de Aldi te staan als je zo’n toestel wil bemachtigen.wolfgang_as4323

Vorig artikeliSteve: Film over Steve Jobs gratis te bekijken
Volgend artikelTwitter opent eigen muziekdienst

3 REACTIES

  1. Bij mij ook lucht onder de screenprotector. Maar wat mij meer stoort, is dat het beeld onrustig is. Is dat wel normaal? Er is een lichte flikkering in het beeld. In het startscherm is dit al goed zichtbaar in de rechte hoek.

  2. Ogetwijfeld een leuk toestel, maar we zijn er niet aan toegekomen hem te gebruiken. Bij uitpakken bleek er lucht onder de afdeklaag van de voorkant te zitten (neeee, niet de beschermfolie, die was er al af 🙂 )
    Teruggegaan naar de Aldi en ter plekke 4 andere toestellen gecheckt. Bij alle modellen was er of rond de frontcamera opening of onderaan bij de rand lucht onder de afwerk laag te zien. Als je er over wreef was het te verplaatsen. Lelijk en risico op verdere beschadiging erg groot. Erg jammer bij zo’n mooi strak toestel. Uiteraard netjes mijn geld teruggekregen.

    • Bij de wolfgang smartphone,s is een screenprotector aanwezig, welke er standaard op zit. Hierdoor kan er wat lucht onder komen. Je kan de screenprotector er ook af halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in