Xiaomi Mi2S smartphone verkrijgbaar in Nederland

De Xiaomi een een erg populair merk op de Aziatische markt, in Nederland is Xiaomi nog niet zo bekend, maar ze produceren highend toestellen welke verkocht worden voor een low end prijs. De Xiaomi Mi2S 2 is nu ook leverbaar in Nederland waaronder Nederlanders het toestel ook kunnen bestellen.

De Xiaomi Mi2S is de nieuwe smartphone van de Xiaomi reeks, het toestel is voorzien van een 1,7 Ghz processor in combinatie met een Snapdragon 600 chipset. Ook is er 2GB aan Ram geheugen aanwezig. Het toestel beschikt over een 4,3-inch scherm met een 720p resolutie. Volgens de benchmarks is de Xiaomi Mi2S krachtiger als de Galaxy S4. Tijdens de AnTuTu test behaalde de S4 een score van 25446 terwijl de Mi2S een score behaalde van 25913 punten.

Het was tot op heden niet mogelijk om de Xiaomi smartphone te bestellen in Nederland, maar we hebben goed nieuws. De Xiaomi M12S is nu ook leverbaar in Nederland. Momenteel kan je het toestel pre-orderen voor een bedrag van 323,75 euro, hiervoor krijg je een 16GB model, het duurdere model de 32GB versie kost 346.55 euro.

xiaomi-1

Vorig artikelHTC One levering eindelijk op gang
Volgend artikelPlaystation 4 wordt een stuk goedkoper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in