Nokia lanceert goedkope Asha 210 Whatsapp smartphone

Nokia heeft vandaag een nieuwe smartphone geïntroduceerd, het gaat hierbij om de nieuwe Nokia Asha 210. De smartphone is een Whatsapp telefoon welke is voorzien van een fysieke whatsapp knop. Nokia belooft wanneer Whatsapp betaald zal worden dat de gebruikers welke zijn voorzien van een Asha 210 het programma kosteloos kunnen blijven gebruiken. Ook is er ondersteuning voor Facebook en Twitter.

De telefoon is voornamelijk bedoeld voor het gebruik van Whatsapp, de telefoon beschikt over een 320×240 pixels 2,4-inch scherm en is voorzien van een 2 megapixel camera. Ook is er een microSD slot aanwezig waarmee je de opslagcapaciteit tot 32GB kan vergoten. Verder ondersteunt het toestel Wi-Fi en Bluetooth, 3G ontbreekt. Volgens Nokia heeft het toestel een standby tijd van 46 dagen en een beltijd van 12 uur.

De telefoon weegt 97 gram en zal ook verkocht worden in Nederland in diverse kleuren waaronder: blauw, roze, geel, zwart en wit. De adviesprijs van de Nokia Asha 210 is 69 euro. Vanaf het derde kwartaal zal het toestel verkrijgbaar zijn in Nederland.

34acb0c4-e6a0-43dc-800e-15554dda7cc8

Vorig artikelFirefox smartphones enorm populair
Volgend artikel‘HTC One X krijgt waarschijnlijk geen Android 5.0’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in