Review: Wolfgang AT-AS43D3 smartphone

Inleiding & Reageren

Met dank aan AT Telecom/ Wolfgang  publiceren wij onze eigen review van de nieuwe Wolfgang AT-AS43D3 smartphone, deze smartphone is de opvolger van de zeer populaire Wolfgang AT-AS43D2 welke een tijdje geleden verkrijgbaar was bij de Aldi, dit toestel was erg snel uitverkocht waardoor de Aldi het oude model heeft verbeterd met de nieuwe AT-AS43D3 smartphone.

De smartphone is voorzien van een 4.3-inch scherm met een resolutie van 480×800 pixels, de smartphone is voorzien van een 1Ghz Dual Core MT 6577 processor welke ondersteund wordt met 512MB RAM. Ook is er voldoende opslagcapaciteit, standaard is er namelijk 4GB flash opslag aanwezig wat je kan uitbreiden doormiddel van MicroSD kaartje tot maximaal 32GB.

Het toestel draait op Android 4.1, zonder extra tweaks en software functie’s waardoor deze Android versie geheel stock is, dit is een erg groot plus punt. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 0,3 megapixel camera aanwezig is.

Zoals alle Wolfgang smartphones is ook deze smartphone voorzien van een dual-sim mogelijkheid, hierdoor kan je 2 simkaarten afhankelijk van elkaar kan gebruiken, dit is erg handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. Alle telefoons uit de Wolfgang serie beschikken over de dual sim mogelijkheid. De smartphone is een zeer goede opvolger van de nog steeds populair Wolfgang AT-AS43D2, voornamelijk op gebied van CPU snelheid is deze smartphone flink verbeterd, ook de Android versie heeft een update ondergaan naar Android 4.1.

De smartphone heeft ook nog een zeer gunstig prijs kaartje, de prijs voor deze dual sim smartphone is slechts 169 euro.

wolfgang_as4323

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS43D3 Smartphone

Vorig artikelMotorola X Phone verschenen in Benchmark resultaten
Volgend artikeliOS 6.1.4 niet mogelijk om te jailbreaken

8 REACTIES

  1. Mijn toestel verlies een paar keer per dag de verbinding met beide simkaarten. Ik moet dan opnieuw de beide pincodes invoeren. Ook kan ik soms, bij prima ontvangst, met beide simkaarten niet bellen. Ik moet dan het toestel opnieuw opstarten. Het toestel is al drie keer voor reparatie naar Ambiance Technologies geweest maar er verbetert niets. Ambiance is zeer slecht bereikbaar en belt nooit terug. Ik ga nu proberen bij Aldi mijn geld terug te krijgen. als dat ook niet lukt gaat het toestel de vuilnisbak in.

  2. ook ik heb problemen met mijn accu ik heb hem sinds januari en heb hem de eerste x goed opgeladen helemaal leeg laten gaan en toch is mijn accu let op binnen 4 uur compleet leeg. lijkt mij dus een ondeugdelijke accu. ook ik heb een app erop zitten die die alle apps uitschakelt ,ook cotroleer ik dit regelmatig. ook heb ik problemen met de navigatie. weet niet hoor was er erg blij mee maar ….dat wordt hard minder.

  3. Hallo ik weet niet hoeveel keer dat de batterij moet opladen om beter te werken,maar ik heb hem al verschillende keren opgeladen en gaat nog zonder gebruik in 1 dag leeg.Is er geen betere batterij voor deze smartphone

  4. de accu deet het priema bij mij de eerste 3 weken nu loopt hij leeg in 6-8 uur zonder gebruik ! heb al bij na alle aps af gesloten en ook go maps maar de foon opent die steets help wat kan ik er aan doen of wat doe ik fout

  5. Ik ben op zoek naar een goed, passend hoesje voor deze telefoon…Dit lukt niet. Het lieft een openklapmodel hoes. Insteekmodelletjes zijn er wel, die zijn vrij universeel.
    Iemand nog een tip??

  6. Ik heb toch heel wat negatieve punten:
    – batterij gaat toch wel erg snel leeg (binnen 18 uur, welke ik met een andere smartphone het zelfde doe en die meer dan 24 uur kon overbruggen), opladen duurt daartegen weer erg lang bijna 6 uur!
    – GPS werkt niet goed, posities verkeerd, updates waardeloos, je kunt er niet op navigeren!
    – Flikkerend scherm
    – Typ ervaring merk je dat er vertraging in zit, je kunt niet even lekker door typen
    – 4gig belooft, 2 gig beschikbaar
    – “Het toestel draait op Android 4.1, zonder extra tweaks en software functie’s waardoor deze Android versie geheel stock is, dit is een erg groot plus punt.” Niet waar, zit wolfgang versie op, en ik kan niet even makkelijk 4.2 er opzetten. En wolfgang lockscreen achtergrond is niet te wijzigen.. Dus ik snap niet waarom dat in de review staat!
    – wordt vrij snel stoffig achter het beeld en in de camera’s
    – button bovenaan het toestel is wel erg klein
    – Oordopjes die er bij zitten, of het ligt aan mijn oren, maar ik krijg ze er niet in. Heb alle opzetstukjes geprobeerd. Waardeloos.
    – En de telefoon is erg onoverzichtelijk wanneer je iemand wil bellen. Maar weet niet of dit standaard andoid is of niet..
    – Nederlandse spellingscontrole werkt niet.
    – Bescherm folie met daaronder veel lucht bellen. En touchscreen werkt reageert daardoor minder!

    Dus al met al behoorlijk veel minpuntjes, positief is dat hij goedkoop was.

    • De batterij gaan de eerste keer altijd snel leeg aangezien het een nieuw toestel is, ook het opladen gaat daarom langer, na een langere periode is de batterij ingewerkt en werkt de accu naar behoren. Bij ons model werkt de GPS prima, en is de locatie correct, wij hebben ook geen last van een flikkerend scherm.

      van de 4GB is 2GB gebruikt vanwege de Android versie en de apps welke aanwezig zijn. Oordopjes zijn in-air, het klopt dat deze er vrij moeilijk in gaan, maar dat is bij alle in-ears.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in