Voorverkoop Huawei Ascend Mate en Ascend P2 van start

De Huawei Ascend Mate en de Ascend P2 zijn al een tijdje geleden aangekondigd, maar de twee smartphone’s zijn nu te bestellen in de voor verkoop. De Huawei Mate is de nieuwe smartphone van Huawei met een 6,1-inch scherm. De Ascend P2 is het nieuwe top model met een aantal flinke specificatie’s.

Huawei Ascend Mate

De Huawei Ascend Mate is een smartphone met een zeer groot scherm van 6,1-inch. De smartphone gaat de concurrentie aan met de Galaxy note, aangezien de Huawei Mate voor 429 euro verkocht zal worden. De smartphone is voorzien van flinke specificatie’s waaronder een krachtige 1,5Ghz quadcore processor en een 4050mAh batterij. De Ascend Mate draait op Android 4.1. De verwachting is dat hij half mei geleverd wordt voor een prijs van 429 euro.

Huawei-Ascend-Mate

Huawei Ascend P2

De Huawei P2 is de opvolger van de populaire P1. Ook deze Huawei smartphone is voorzien van een aantal flinke specificatie’s waaronder een 4,7-inch scherm met een resolutie van 720x 1280 pixels. De smartphone beschikt over een 1,5Ghz quad core processor met 2GB ram. Ook is er een 13-megapixel camera aanwezig. Het toestel draait op Android 4.1 jelly bean en zal verkocht worden voor 449 euro. Volgens de verwachting zal de smartphone half mei verkocht worden.

Huawei-Ascend-P2(2)

 

Vorig artikelNokia Lumia 720 komt binnenkort naar Nederland
Volgend artikelApple heeft iOS 6.1.4 vrijgeven voor de iPhone 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in