Nokia Lumia 928 exclusief voor de Amerikaanse markt

Het leek er al een tijdje op en vandaag heeft Nokia het dan ook bevestigd; de Lumia 928 komt alleen uit in de Verenigde Staten. De 928, opvolger van de 920, is speciaal voor de Amerikaanse provider Verizon gemaakt en is vanaf 16 mei in de VS te koop.

Er is nog hoop

Maar mensen, geef de moed niet op. Er is nog een kans dat de Lumia 928, of een variant daarvan, naar Europa komt. Op 14 mei houdt Nokia een speciaal evenement in London, dus wie weet presenteren ze daar wel de 928 voor de Europese markt.

Specificaties

De Nokia Lumia 928 beschikt over een 4,5” OLED-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Intern zit 1GB RAM- en 32GB opslaggeheugen. Verder vinden we een Qualcomm dualcore processor geklokt op 1,5Ghz. Opvallend is de kleurkeuze, waar de Lumia’s in alle kleuren van de regenboog geleverd worden, komt de Lumia 928 slechts in twee kleuren op de markt; zwart en wit. De camera is één van de speerpunten van de telefoon; Nokia heeft er een Pureview-camera ingezet met een Carl Zeiss lens zodat ook in het donker goede plaatjes geschoten kunnen worden. De camera schiet foto’s in maximaal 8,7 megapixels. Video’s neemt de Lumia 928 op in Full-HD.

Op 14 mei zullen we natuurlijk uitgebreid verslag doen van het Lumia-evenement.

Nokia-Lumia_928_01

Vorig artikeliPhone 6 zichtbaar in systeem Vodafone UK
Volgend artikelApp-actie: Asphalt 7 één dag gratis te downloaden in App-store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in