Verbeterde ASUS FonePad duikt op in China

In China is vandaag een snellere versie van de ASUS FonePad opgedoken, deze beschikt ook over meer opslaggeheugen. In benchmarks is het resultaat van de snellere processor goed te zien, het aantal behaalde punten ligt beduidend hoger.

Specificaties

De ASUS FonePad is een smartphone én tablet in één. De 7 inch tablet kan bellen en beschikt over 16GB intern geheugen en draait op een Intel Atom Z2420 processor, geklokt op 1,2Ghz. Dit model is in Nederland te koop vanaf 240 euro, hiervoor heb je dus een 7” tablet én een grote smartphone wat niet erg duur is. De specificaties van de FonePad zijn prima; 1GB werkgeheugen, 16GB intern geheugen wat uitbreidbaar is via Micro-SD, een 7” scherm (1280×800 pixels), Micro-USB en Android 4.1.2.

Benchmarks

VRzone heeft in China een nieuwe versie van de FonePad gevonden, deze beschikt over 32GB intern geheugen en de mogelijkheid dat via een Micro-SD kaart uit te breiden. Ook de processor heeft een ‘make over’ gehad, in de nieuwe FonePad zit een 1.6GHz Intel Atom Z2460 processor, tegen een 1,2 GHz Intel Atom Z2420 processor in de huidige FonePad. Ook de benchmarks geven aan dat de processor verbeterd is, benieuwd naar het resultaat? Dat lees je hieronder.

Huidige FonePad: 5493 punten in AnTuTu & 2940 punten in Quadrant.

Nieuwe FonePad: 10.649 punten in AnTuTu & 3544 punten in Quadrant.

Informatie

Het nieuwe model is dus een stuk sneller. Goed nieuws; hij is in China al te koop voor omgerekend 284 euro. Of hij ook naar Nederland komt, en zo ja wanneer en voor welke prijs is nog onbekend. We houden jullie op de hoogte.

ASUS-FonePad-3

Bron: TabletsMagazine

Vorig artikelBlackBerry Q5; goedkopere Q10
Volgend artikel“Komt Samsung vanavond met een Galaxy S4 Google Edition”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in