Oppo find 5 eindelijk beschikbaar in Europa

De Chinese smartphone fabrikant Oppo heeft na een flinke tijd wachten eindelijk de zeer aantrekkelijk geprijsde Oppo Find 5 in Europa uitgebracht. De Oppo find 5 is een toestel welke is voorzien van een 5-inch full hd scherm met een resolutie van 1920 bij 1080. De Oppo Find 5 beschikt over een snelle 1.5Ghz quadcore processor en draait op Android 4.1.2 Jelly Bean.

Het topmodel van Oppo is al te koop vanaf 399 euro. De start prijs geldt voor het 16GB model. Voor het 32GB model betaal je 429 euro. Ook is de Oppo Find 5 vekrijgbaar in diverse kleuren waaronder wit en donker grijs. Ook biedt Oppo een aantal accessoires aan zoals een beschermhoes, NFC-tags, screen protectors en opladers.

De OPPO Find 5 draait op een Snapdragon S4 Pro-chipset in combinatie met 2GB RAM-geheugen. Er is verder 16GB opslagruimte aanwezig, helaas is het niet mogelijk om het geheugen van de smartphone uit te breiden doormiddel van een MicoSD kaart. Aan de achterzijde vinden we een 13 megapixel-camera en aan de voorzijde een 1,9 megapixel-camera.

De smartphone is momenteel te bestellen via de webshop van Oppo voor 399 euro.
Oppo-Find5

Vorig artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS40D smartphone
Volgend artikelLG Optimus G Pro vanaf augustus in de verkoop

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in