Huawei Ascend W2 foto’s gelekt

Vandaag zijn er via @Evleaks foto’s gelekt van een nieuwe Huawei telefoon. Deze draagt waarschijnlijk de naam Ascend W2 en draait op Windows Phone 8. De telefoon heeft mid-range specificaties en gaat volgens de geruchten 289 dollar kosten.

Huawei P9 LiteVerschillende kleuren?

Op de foto kun je zien dat de aanraakgevoelige knoppen verlicht zijn. Een blauwe gloed siert de knoppen en ook de zijkanten van het toestel zijn voorzien van een blauw kleurtje. Dit zou erop kunnen wijzen dat het toestel in meerdere kleuren op de markt komt, een rode versie zou dan een rood verlichte knoppen en rode zijkanten (en misschien wel een achterkant) hebben.

Vermoedelijke specificaties

In april lekten bronnen al de vermoedelijke specificaties en deze zijn helemaal niet verkeerd. Lees je mee? De Huawei Ascend W2 zou een 4,3” HD-scherm (1280×720 pixels) hebben en aan de achterzijde een 8 megapixel camera. Onder de motorkap schuilen waarschijnlijk een 1,5Ghz Qualcomm S4 processor, 1GB RAM en een 2.000 mAh accu. Qua specificaties dus een grote vooruitgang t.o.v. de Ascend W1, welke momenteel wereldwijd in de schappen ligt. Dit heeft echter zijn gevolgen voor de prijs, waar de W1 voor zo’n 200 euro van eigenaar wisselt, krijgt de W2 een prijskaartje van 289 dollar, omgerekend 222 euro, mee.

Meer informatie

Huawei heeft de Ascend W2 nog niet gepresenteerd maar dit lijkt een kwestie van tijd. De telefoon draait momenteel op Windows Phone 8, maar krijgt net als andere toestellen die draaien op Microsofts besturingssysteem, de update naar 8.1. Als er meer informatie over dit toestel is melden wij dat natuurlijk zo spoedig mogelijk.

Bron: Techzine

Vorig artikelSamsung Galaxy Ace 3 vanaf volgende maand in de verkoop?
Volgend artikelHuawei brengt Android 4.2 naar o.a. Ascend P1, D1 en Honor 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in