Apple WWDC 2013: Wat kunnen we verwachten

Apple start aanstaande maandag met een nieuw evenement namelijk WWDC 2013, iedereen kijkt uit naar de keynote van maandagochtend ( 19:00) Nederlandse tijd. Deze keynote zal een aantal geruchten bevestigen van afgelopen maand over een aantal nieuwe producten.

We kunnen tijdens het WWDC van 2013 een aantal nieuwe producten, diensten en aankondigingen verwachtingen, een daar van is de nieuwe iOS 7 versie, inmiddels is dit gerucht bevestigd door de diverse banners welke worden opgehangen in het Moscone gebouw in San Francisco.

iOS 7:

Een dit is een feit en dat is de aankondiging van de nieuwe iOS 7 versie. Sinds de eerste versie van iOS is er erg weinig veranderd aan de versie, er zijn wel veel nieuwe functie;s toegepast maar de interface is hetzelfde gebleven, als we de geruchten mogen geloven heeft Apple met iOS 7 een compleet nieuwe interface ontwikkeld met een nieuw design.

OS X 10.9:

Ook een van de vele nieuwe aankondigingen is waarschijnlijk de nieuwe OS X 10.9 versie, in deze versie zijn waarschijnlijk een aantal nieuwe toepassingen en verbeteringen toegepast. Volgens de laatste geruchten krijgt OS X 10.9 de naam Sea Lion met zich mee. Waarschijnlijk zal iCloud een nog belangrijkere rol gaan spelen in de nieuwe OS X 10.9 interface.

screen-shot-2013-06-07-at-2-17-05-pm-600x450

Verwachtingen:

  • iPhone 5S
  • iPhone Budget
  • iOS 7
  • OS X 10.9
  • Nieuwe Macbooks
  • iRadio

Live volgen:

Momenteel is het nog onduidelijk of Apple het evenement live zal uitzenden, wij zullen een live blog en indien beschikbaar een live stream publiceren op onze website. Maandag zullen wij vanaf 18:30 beginnen met een live blog, het evenement start op 19:00 Nederlandse tijd.

Vorig artikelSpecificatie’s high end Sony smartphone uitgelekt
Volgend artikelTip: Windows 7 opstartherstel schijf maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in