Specificatie’s high end Sony smartphone uitgelekt

Deze week zijn er een aantal nieuwe specificatie’s gelekt van een nieuw Sony toestel, welke naar alle verwachting de naam Sony Xperia ZU mee zal krijgen. De smartphone beschikt over een 6,4-inch scherm en moet de concurrentie aangaan met de Galaxy Note 2.

Het meest opvallende aan de nieuwe smartphone is het scherm welke gebruikt maakt van de nieuwe X Realitiy technologie, momenteel is deze nieuwe techniek ook al aanwezig bij diverse televisies. Het scherm maakt gebruikt van de triluminos technologie waardoor het scherm velen malen feller is dat de gemiddelde smartphone’s.

Verder draait de Xperia ZU op een 2,2 Ghz Snapdragon 800 processor en beschikt het toestel over een 8 megapixel camera aan de achterkant terwijl er aan de voorkant een 2,2 megapixel model aanwezig is. Het toestel zal draaien op Android 4.2.

Momenteel is er nog geen informatie beschikbaar over een prijs en release datum, naar verwachting zal Sony het toestel volgende week tijdens een evenement aankondigen.

Sony-Xperia-ZU-Togari

 

Vorig artikel‘Windows 8.1 RTM komt op 1 augustus 2013’
Volgend artikelApple WWDC 2013: Wat kunnen we verwachten

1 REACTIE

  1. Alle toestellen zijn mooi van Sony, maar de specs van Sony blijft een illusie waar geen kracht in zit.

    Je kunt deze specs gewoon door 2’n delen daar de waarheid ligt. Ik heb een Sony xperia u en traag dat die is tov een samsung die 50 % goedkoper is.

    Voor mij niet weer een Sony in huis.

    Mike,

    NL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in