Microsoft raakt prototype Windows Phone kwijt

 

Dan heb je een exclusief toestel in je bezit, raak je hem kwijt. Het overkwam een Microsoft medewerker in de bus, die raakte een prototype Windows Phone kwijt. Jeremiah Wong vond het toestel en publiceerde screenshots van het besturingssysteem op Reddit.

Speciaal toestel

Hij vertelde erbij dat het toestel niet op een Lumia lijkt en de letters ‘MSFT’ op de achterkant gegraveerd staan. Wong dacht dat het toestel een ontwikkelaarsversie van het Finse Nokia was en zette de gemaakte screenshots op het internet. Of de telefoon draait op Windows Phone 8.1 is niet bekend.

Foutje, bedankt!

Dat had hij beter niet kunnen doen, want op één van de screenshots stond zijn telefoonnummer. Hij werd al spoedig gebeld door Microsoft, dat de telefoon graag terug wilde. Het bedrijf bood hem een nieuwe telefoon aan, maar Wong weigerde en verkocht het toestel op Ebay. Microsoft heeft echter het toestel op afstand vergrendeld, dus veel zal de nieuwe eigenaar er niet aan hebben. Of Microsoft juridische stappen tegen de onfortuinlijke medewerker, Wong of de nieuwe koper zal ondernemen is op het moment nog onbekend.

 

Bron: gadgetinsiders.com

 

Vorig artikelLG Optimus L7 II opgedoken met Android 4.3
Volgend artikelApple streamt WWDC naar eigen producten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in