Samsung lanceert Galaxy Ace 3

Samsung heeft vandaag de Galaxy Ace 3 aangekondigd. Deze smartphone beschikt o.a. over een 4” scherm, een 1,2Ghz dualcore processor, Android 4.2 Jelly Bean én ondersteuning voor 4G/LTE.

Specificaties

De Ace 3 heeft wat verbeteringen ondergaan t.o.v. zijn voorganger, zo is het werkgeheugen van 768MB naar 1GB gegaan en ook de processor is wat omhoog geklokt. De Ace 3 beschikt over een 4 inch TFT-scherm met een resolutie van 480×800 pixels (233ppi). Dit is dezelfde resolutie als die van de Ace 2, stiekem zijn wij wat teleurgesteld dat Samsung haar nieuwste telg niet van een HD-scherm heeft voorzien. Gelukkig is deze resolutie op een 4 inch scherm nog voldoende. De telefoon beschikt over twee camera’s, aan de achterzijde een 5 megapixel exemplaar en aan de voorzijde zit er ook een. Deze schiet kiekjes in slechts 0,3 megapixels, dus verwacht er niet teveel van. De Samsung Galaxy Ace 3 beschikt over 8GB intern geheugen, dit kan eenvoudig uitgebreid worden d.m.v. Micro-SD. Het toestel draait op Android 4.2 Jelly Bean samen met Samsungs nieuwste versie van Touchwiz.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Ace 3 komt nog deze zomer op de markt in de kleuren zwart en wit en krijgt een adviesprijs van 299 euro met zich mee. Wat vinden jullie van dit toestel? Een waardevolle toevoeging van de al inmiddels erg uitgebreide Samsung familie, of 13 in 1 dozijn? De specificaties vind ik niet slecht, en het feit dat hij 4G ondersteunt maakt het een interessant toestel. Het design, zijn jullie erover te spreken? De prijs, is die te hoog, te laag of juist goed voor dit model? We horen graag wat jullie van deze telefoon vinden.

Bron: Techzine

Samsung Galaxy Ace 3

 

 

Vorig artikelApple streamt WWDC naar eigen producten
Volgend artikelApple WWDC Livestream/Liveblog maandag 10 juni 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in