Samsung Galaxy S4 Zoom uitgebracht met 10x optische zoom

Samsung heeft vandaag een nieuwe smartphone geïntroduceerd, het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy S4 zoom, een volledige smartphone welke beschikt over een volwaardige digitale camera. Het toestel beschikt over een 16 megapixel BSI CMOS Sensor en een 24mm groothoeklens met 10x optische zoom. Ook beschikt de camera over beeldstabilisatie en een Xenon flitser.

gals4z3

De Galaxy S4 zoom is een speciale versie van de Galaxy S4 welke is voorzien van een 16 megapixel camera met een hoge kwaliteit. De camera is voorzien van een optische zoomlens, ook is er een fysieke sluiterknop aanwezig waardoor je makkelijk foto’s kan maken met het toestel. Vandaag zijn de eerste foto’s van het toestel uitgelekt.

De overige specificaties van de Samsung Galaxy S4 Zoom zijn helaas iets minder indrukwekkend dan Samsung’s huidige vlaggenschip. De smartphone is voorzien van een 4,3-inch qHD scherm met een dual core 1,5Ghz processor in combinatie met 1,5GB ram. Ook is er 8GB opslagcapaciteit aanwezig en een tweede camera voor videobellen. De Samsung Galaxy S4 Zoom is vanaf deze zomer in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 549 euro.

gals4z4

Vorig artikelWelke iOS 7 onderdelen zijn beschikbaar voor de iDevices?
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 3 gelekt op website Samsung

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in