Sony komt binnenkort waarschijnlijk met nieuwe Xperia Z Ultra

Sony komt binnenkort waarschijnlijk met een nieuwe Sony Xperia Z ultra smartphone, volgens diverse websites heeft Sony uitnodigingen verstuurd voor een persevenement, op de uitnodiging is een nog onbekende smartphone aanwezig, waarschijnlijk gaat het hierbij om de nieuwe Xperia Z Ultra. De uitnodiging is voor 4 juli. Op die dag wordt de Z Ultra dus waarschijnlijk onthuld.

De Xperia Z Ultra is een phablet smartphone met een formaat van 6,44-inch met een resolutie van 1920×1080 pixels, waarschijnlijk is er ook een nieuwe Snapdragon 800 aanwezig. De processor draait op een snelheid van 2,2Ghz. Waarschijnlijk krijgt de Sony Xperia Z Ultra ook 2GB aan intern geheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een 8 megapixel-camera en een 2,2 megapixel-frontcamera. Volgens de verwachting draait de smartphone op Android 4.2.

Eerder deze week is er al een afbeelding opgedoken van de Xperia Z Ultra waarop de phablet samen met een knuffelbare kitten werd getoond. Het toestel op die foto lijkt veel op de afbeelding in de Franse uitnodiging. De uitnodiging is voor 4 juli, op deze datum zal Sony waarschijnlijk een aantal nieuwe producten aankondigen.

Xperia-Z-Ultra

Vorig artikelAMD komt met eerste 5Ghz processor
Volgend artikelMicrosoft Office voor de iPhone eindelijk beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in