Nokia Lumia 1020 persfoto’s uitgelekt

De Nokia Lumia 1020 zal aanstaande donderdag aangekondigd worden tijdens een evenement. Vandaag zijn er enkele afbeeldingen uitgelekt van het nieuwe toestel. In New York zal Nokia aanstaande donderdag de nieuwe Lumia 1020 aankondigen. Hoewel de fabrikant officieel nog niks over deze nieuwe Lumia heeft laten weten is het toestel de afgelopen weken al van top tot teen uitgelekt.

De Nokia Lumia 1020 is een Windows Phone toestel welke draait op Windows Phone 8. De Nokia Lumia 1020 heeft een sensor van 41 megapixel. Bij het maken van foto’s worden er twee foto’s tegelijk gemaakt: eentje van 5 megapixel, en eentje van 32 megapixel. Iedere zeven pixels in de laatste foto worden gecombineerd tot één ‘superpixel’. Door deze nieuwe techniek zijn de foto’s een stuk duidelijk en scherper.

De Lumia 1020 is voorzien van 2GB aan RAM en beschikt over 32GB interne opslag. Het is nog onbekend wanneer de Nokia Lumia 1020 in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Ook de adviesprijs is nog onzeker, al is het zeer waarschijnlijk dat de Lumia 1020 rond de 600 euro zal gaan kosten.

lumia1020

Vorig artikelSneller mobiel internet voor Vodafone klanten
Volgend artikelOpnieuw afbeeldingen budget iPhone gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in