Nieuwe Android 4.3 update lost geheugen problemen Nexus 7 op

De nieuwe Android 4.3 update zorgt ervoor dat de problemen met de Nexus 7 zijn opgelost, bij de Nexus 7 was namelijk een probleem met het opslaggeheugen waardoor de Nexus 7 na verloop van tijd steeds trager werd. De nieuwe functie is standaard aanwezig bij de nieuwe Nexus 7, volgens de website AnandTech zijn de problemen met de oudere Nexus 7 modellen verholpen doormiddel van de nieuwe Android 4.3 update.

Nexus-7

Het geheugenprobleem werd veroorzaakt door het beschrijven van het zogeheten nand-geheugen van de Nexus 7, als de sectoren een keer zijn beschreven dalen de prestatie’s van de tablet, na een tijdje merk je daardoor dat de prestatie’s minder worden.

Bij de Android 4.3 update is het trimmen van de gevulde sectoren verholpen, aangezien bij Android 4.3 de nieuwe functie standaard aanwezig is wat bij de vorige Android versies niet het geval was. Google heeft inmiddels de nieuwe functie bevestigd. Heb je een oude Nexus 7 met het probleem, dan raden wij zeker aan om zo snel mogelijk te updaten naar de nieuwe Android 4.3 versie.

Inmiddels is de nieuwe Android 4.3 update beschikbaar voor onderstaande Nexus devices:

  • Galaxy Nexus
  • Nexus 4
  • Nexus 10
  • Nexus 7
  • Nexus 10
Vorig artikelAndroid veiliger door Verify Apps virusscanner
Volgend artikelMotorola X Phone zichtbaar op persafbeeldingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in