Acer komt met nieuwe Liquid Z3 duo smartphone

Acer heeft afgelopen week de nieuwe Liquid Z3 duo aangekondigd, de smartphone is een instap model welke is voorzien van matige specificatie’s waaronder een 3,5-inch scherm. De matige specificatie’s is ook terug te zien in de prijs aangezien de smartphone verkocht zal worden voor een adviesprijs van 129 euro.

Acer heeft de afgelopen tijd vele smartphone’s uitgebracht waaronder de Aver Liquid S1. De Z-serie staat bekend om zijn goede smartphones voor een aardige prijs, de Z3 past goed in de Z serie aangezien de smartphone een prima prijs kwaliteit verhouding heeft. De Acer smartphone heeft een 3,5-inch scherm met een resolutie van 320×480 pixels. Intern is er een 1Ghz dual core processor aanwezig met 512 MB werkgeheugen, ook is er intern 4GB opslag geheugen aanwezig wat je kan uitbreiden doormiddel van een MicroSD kaart. Een opvallende functie is dat de smartphone ook is voorzien van een dual sim mogelijkheid, hierdoor is het mogelijk om twee sim kaarten te monteren, welke je kan gebruiken op één telefoon.

acer-liquid-z3-duo

Specificaties:

  • 3,5 inch scherm (320×480 pixels)
  • 1 GHz dual-core processor met 512 MB werkgeheugen
  • Intern geheugen bedraagt 4 GB (uitbreidbaar met microSD)
  • Tegelijkertijd bereikbaar op 2 nummers met dual-sim
  • Maak foto’s met de 3 megapixelcamera achterop
  • Voorzien van Android 4.2 (Jelly Bean)

Beschikbaarheid:

Vanaf half augustus is de smartphone te koop in Frankrijk, België , Nederland, Oekraïne, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Rusland. De Acer Liquid Z3 duo krijgt een adviesprijs mee van 129 euro, en zal verkocht worden in een gewone versie en een dual sim mogelijkheid.

Vorig artikelMotorola Moto X smartphone komt niet naar Nederland
Volgend artikelNieuwe update vrijgegeven voor Sony Xperia Z, ZL en ZR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in