Android 4.3 update zorgt voor problemen Nexus 4 smartphone

Google heeft vrij recent de nieuwe Android 4.3 update vrijgegeven, inmiddels is de update beschikbaar voor enkele smartphone’s waaronder de Google Nexus 4 smartphone. Bij veel smartphone werkt de Android 4.3 update inmiddels goed, alleen bij de Nexus 4 zijn er nog een aantal grote problemen.

LG-Nexus-4

Op de support forums van Google zijn diverse discussies in volle gang met vele problemen na de Android 4.3 update. Veel gebruikers klagen over diverse problemen waaronder apps die crashen, slechte accuduur en start problemen. De gebruikers laten weten dat de problemen begonnen na de Android 4.3 update.

Inmiddels zijn de volgende problemen bekend met de Nexus 4 op Android 4.3:

  • Slechte accuduur
  • Opstart problemen
  • Geen bereik
  • Apps welke crashen
  • Geen GPS
  • Blijft hangen bij opstarten

Heb jij problemen met de Nexus 4 smartphone onder Android 4.3, we horen het graag. Als er meer informatie bekend is vanuit Google laten we dat zo snel mogelijk weten doormiddel van een update op dit bericht.

Vorig artikelSamsung Galaxy SII krijgt waarschijnlijk geen Android 4.2 update
Volgend artikelSamsung Galaxy Folder specificatie’s en afbeeldingen opgedoken

21 REACTIES

  1. Mijn Nexus crasht enkele malen per week. Widgets verwijderd, veilige modus gebruikt, niets helpt. Valt me tegen van deze Nexus 4. Moet snel veranderen, anders kies ik voor een ander platform.

  2. Herkenbare problemen, meerdere keren per dag simlock; provider Tele2; problemen nog steeds hetzelfde na update naar 4.4, build KRT16S. Stevig balen dus.

  3. Ook mijn Galaxy Nexus geeft de nodige problemen na de 4.3 update(s). Weigert soms verbinding te maken via G3 en WiFi. Regelmatig haperen en vastlopen. De accu is sneller leeg. apps die niet goed werken of vastlopen. Ik heb uiteindelijk de telefoon teruggezet naar de fabrieksinstellingen en dat leek te helpen. Maar helaas slecht maar kort want na een dag begon dezelfde ellende weer. Hoe kan ik terug naar Android 4.2???

  4. Hier LG Nexus 4 met T-mobile en JellyBean 4.3 Build JWR66Y:

    – vastlopende apps
    – knipperend scherp (aan-uit-aan-uit-aan)
    – Spontane herstarts (ca 8 per dag)
    – Vastlopen tijdens opnemen

    Zijn er meer mensen die dat nu nog steeds hebben? (oktober 2013)

  5. Ik heb een nexus 4,eerst na de update geen problemen gehad en nu na updates van verschillende apss last van dat mijn nexus blijft hangen in het opstarten van de telefoon.. kom niet eens toe aan het invoeren van de pincode..

  6. Hier ook veel problemen met mijn nexus4 icm tele2.

    de eerste 4.3 had ik vaak pin problemen, door een trucje ( proberen verbinding te laten maken met een andere provider en vervolgens weer naar je eigen ) was dit probleem verholpen.

    Nu bij update JWR66Y van afgelopen week gaat het helemaal mis, eerst kon ik helemaal geen internetverbinding meer krijgen via het mobiele netwerk. Na vele tips en tricks via internet uiteindelijk internet, maar wel grijze balk ( geen sync ?? )
    netwerk is inmiddels weer blauw :-))

    maar nu moet ik weer vaak pincode’s intypen. heb de pin er vanaf gegooid, en zit nu vaak zonder mobiele netwerk ( telefonie en internet )

    echt een K ding.

    hoop dat er snel een werkende update is.

    • Zelfde probleem. Nexus 4 icm Tele2, simlock springt er meerdere keren per dag op. De update van twee dagen geleden heeft blijkbaar niet geholpen…

  7. Het bijzondere is dat ik toestel vraagt spontaan om sim code probleem in Spanje niet heb ervaren. De netwerk valt weg problemen wel (in Spanje en in NL). Hoe slordig van Google en tot op heden weinig aandacht van de tech blogs en (dus?) geen reactie van Google.

  8. Ik heb het zelfde probleems als Joapuck.
    Met versie 4.2.2 kon ik ook 3 dagen doen met de accu en nu is hij met 11 uur leeg.
    Ik moet hem dus in de auto echt bijladen om de dag door te komen.
    Tevens moet ik vaak de sim pincode invoeren, heb die er nu maar afgehaald anders ben ik niet bereikbaar.

    Hoop dat hier snel een update voor beschikbaar is.

  9. Ik heb een aantal enorm vervelende problemen:
    Simlock springt er telkens op (30x per dag) waardoor ik dus geen netwerk heb. Netwerk verbinding is ook totaal niet stabiel!

    Maar nu komt het ergste: mijn telefoon valt uit bij 60-80% batterij tijd en is dan opeens leeg. Hij start alleen op aan de lader en is binnen een half uur ook weer vol??? Ik moet dus van laadpunt van laadpunt en heb een accuduur van 1-2 uur!!

    Mijn Nexus is dus totaal nutteloos: niet bereikbaar, geen internet en nul accuduur.
    Dit is de 3de Nexus en dus ook helaas de laatste.
    Dag google, je hebt het bij mij verpest!!

    • Bij mij moet ik ook regelmatig de pin opnieuw invoeren en sinds een week gaat de telefoon spontaan uit.na opnieuw star ten gaat het weer even

  10. Zelf in het bezit van een Samsung Galaxy Nexus en sinds de update naar android 4.3 valt mijn foon regelmatig spontaan uit. Bij opstarten veelal pincode invoeren voor de simkaart.

  11. Vandaag bij terugkomst vakantie na back up ook de update geïnstalleerd. Sindsdien heeft mijn Nexus 4 zich al tig keer spontaan heropgestart met noodzaak tot invoeren pincode simkaart anders geen bereik…..

  12. Zowel de Nexus 4 en 7 hebben de volgende problemen na het update 4.3:
    – slechte accuduur
    – open blijven staan van media service app dat de batterij leeg zuigt, na het spelen van een spel.
    – applicatie onenote van MicroSoft werkt niet meer
    – applicatie MX player werkte niet meer, maar dat is nu opgelost

  13. Ik heb de accugeschiedenis bekeken van mijn nexus 4; in tegenstelling tot android 4.2.2, blijft in android 4.3 het besturingssysteem stroom vreten in standby stand. In 4.2.2 ging het besturingssyteem in slaapstand.
    Bij gemiddeld gebruik in 4.2.2 kon ik ruim 3 dagen op een acculading. Sinds de upgrade naar 4.3 is de batterij in standby-stand (!) binnen een dag leeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in