Xperia Tablet Z ontvangt Android 4.2 update

Een aantal maanden geleden heeft Sony de nieuwe Xperia Tablet Z aangekondigd, het gaat hierbij om een krachtige tablet met zeer goede specificatie’s. Standaard wordt de tablet geleverd met Android 4.1 Jelly Bean, maar deze week is Sony begonnen met de uitrol van Android 4.2 voor de Xperia Tablet Z.

De nieuwe update heeft een aantal nieuwe verbeteringen waaronder een vernieuwde UI interface, welke momenteel gebruikt wordt voor de Nexus 7 en Nexus 10 tablet. Op onderstaande afbeeldingen zie je de nieuwe interface voor de Xperia Tablet Z met de vernieuwde UI interface. Android 4.2 beschikt over diverse nieuwe functie’s waaronder de mogelijkheid om meerdere gebruikersaccount aan te maken.

Sony is momenteel gestart met de uitrol van de Android 4.2.2 update, het kan daarom dat de update momenteel nog niet beschikbaar is in Nederland, de uitrol gaat in stappen per land. Wij verwachten dat de update binnen enkele dagen beschikbaar zal zijn voor alle landen. De Android 4.2.2 update voor de Xperia Tablet Z kan je installeren via de computer, momenteel is er nog geen OTA update beschikbaar.

Bron: Tabletsmagazine

Vorig artikelVodafone 4G beschikbaar in Nederland
Volgend artikelSamsung Galaxy S4 Active omruilen bij waterschade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in