Samsung Galaxy S4 Active omruilen bij waterschade

Samsung heeft een tijdje geleden de nieuwe Samsung Galaxy S4 Active uitgebracht, Samsung zou de waterdichte Galaxy S4 Active mogelijk eenmalig omruilen wanneer het toestel waterschade oploopt. Volgens enkele bronnen is het mogelijk om de Galaxy Active S4 om te ruilen bij waterschade.

De omruilactie heeft wel een aantal voorwaarden, de omruilactie zou niet gelden wanneer er ook andere fysieke schade aanwezig is. Samsung heeft deze actie gestart aangezien er een aantal gebruikers met een Galaxy S4 Active problemen hebben met de waterdichtheid van het toestel, hierdoor hebben de gebruikers waterschade met het toestel opgelopen. Bij de introductie van de smartphone, was er geen fabrieksgarantie op waterschade. Nu blijkt uit een  rapport van AT & T dat Samsung nu van statement is veranderd en eenmalig een nieuwe smartphone aan klanten aanbied die waterschaden hebben opgelopen.

Meer informatie is momenteel nog niet bekend over de omruil actie. Momenteel is het nog onduidelijk of de omruilactie van de Galaxy S4 active ook actief is in Nederland. De Galaxy S4 Active is sinds de zomer verkrijgbaar in Nederland, en is een smartphone welke stof en waterdicht is.

samsung-galaxy-s4-active-urban-gray

 

Vorig artikelXperia Tablet Z ontvangt Android 4.2 update
Volgend artikelTopman Samsung wil Android vervangen voor Tizen OS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in