Asus MeMo Pad FHD vanaf 2 september in de verkoop voor 329 euro

Asus heeft een aantal dagen geleden een nieuwe tablet aangekondigd onder de naam MeMo PAD FHD. Deze tablet is voorzien van een 10-inch tablet en beschikt over een Full HD scherm. De Asus Memo PAD FHD is de goedkoopste 10-inch tablet op de Nederlandse markt. Tot op heden was er nog geen prijs beschikbaar voor de tablet, maar doormiddel van een persbericht heeft Asus laten weten dat de tablet vanaf 2 september verkocht zal worden in Nederland.

Asus-Memo-pad

De tablet zal in de eerste weken exclusief te koop zijn bij MediaMarkt en Saturn in Nederland. Daarna zullen de locatie’s uitbreiden waardoor de tablet op meerdere plaatsen verkocht zal worden in Nederland.

De Asus Memo PAD FHD is een 10-inch tablet welke draait op een Intel Atom processor, de processor is een dual sim variant welke draait op een snelheid van 1,6Ghz. De tablet is voorzien van een full hd scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De ASUS MeMO Pad FHD 10 heeft 2 GB werkgeheugen, de tablet komt beschikbaar in een 16GB en 32GB variant, je kan doormiddel van een MicroSD kaartje het geheugen ook uitbreiden.

De Asus Memo PAD FHD zal verkocht worden voor 329 euro. Voor 20 euro meer heb je het 32GB model. Goed nieuws voor de Nederlanders, de tablet zal namelijk ook verkocht worden in Nederland.

Vorig artikelSony Xperia Honami heeft mogelijkheid tot 4K video’s
Volgend artikelTip: Screenshot maken in Mac OSX

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in