Sony Xperia Honami heeft mogelijkheid tot 4K video’s

Deze week zijn er weer een aantal details en afbeeldingen opgedoken van de Sony Honami, de nieuwe smartphone heeft volgens de geruchten de mogelijkheid tot het opnemen in 4K resolutie. De smartphone welke nog niet is aangekondigd beschikt waarschijnlijk over een 20 megapixel G sensor.

Op de nieuwe afbeeldingen van de Xperia Honami kan je zien dat het toestel beschikt over een flinke camera. De camera beschikt over een speciale G-lens en sensor van Sony die met namen in het donker goede foto’s en video’s kan nemen en ook voor extra beeldstabilisatie moet zorgen. Met de Sony Honami is het mogelijk om een foto te maken in een resolutie van 5248×3938 pixels.

White-Honami_3-640x853

Verder is er momenteel nog weinig bekend over het nieuwe topmodel van Sony, dat er een nieuwe smartphone aankomt is zeker, maar meer details zullen we pas op 4 september meekrijgen. Tijdens de IFA op 4 september in Berlijn zal Sony de nieuwe smartphone aankondigen.

De laatste tijd zijn er wel vele geruchten opgedoken. De Sony Honami beschikt waarschijnlijk over een 5 inch full-HD beeldscherm . Het toestel is voorzien van de nieuwe Snapdragon 800 processor, die zijn werk doet op een snelheid van 2.3GHz. Wellicht bevat deze smartphone 2GB RAM, 32GB intern geheugen en een 3000 mAh batterij. Er is ondersteuning voor een MicroSD kaart, NFC, 4G LTE en de Honami draait op Android 4.2.2.

Afbeeldingen:

Vorig artikelNieuwe afbeeldingen iPhone 5C gelekt
Volgend artikelAsus MeMo Pad FHD vanaf 2 september in de verkoop voor 329 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in