Alcatel introduceert nieuwe One Touch Idol Alpha

Alcatel heeft vandaag een nieuwe Android smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe One Touch Idol Alpha smartphone. In het weekend heeft Alcatel al een aantal smartphones aangekondigd waaronder de Idol Mini en Idol S. Het nieuwe toestel is de Idol Alpha. De Alpha heeft een opvallend design en is slechts 7,5 millimeter dik. De smartphone heeft een transparante aluminium rand rondom het toestel. Zodra er een notificatie binnen komt zullen er automatisch diverse lampjes gaan branden in de randen.

Alcatel-One-Touch-idol-alpha

De specificaties voor het toestel zien er ook prima uit. De One Touch Idol Alpha beschikt over een 1,2 Ghz quad-core processor met 1 GB RAM-geheugen en 16 GB opslagruimte. Het toestel heeft een 4,7 inch IPS-LCD-touchscreen met een resolutie van 720×1280 pixels. Aan de achterkant van het toestel is een 13 megapixel camera aanwezig. De Alcatel One Touch Idol Alpha beschikt over Android 4.2.

Beschikbaarheid:

Vanaf het vierde kwartaal zal de Alcatel One Touch Idol verkocht worden. Een adviesprijs heeft Alcatel nog niet vrijgegeven, maar wij verwachten een lage prijs aangezien Alcatel bekend staat om de goede prijs kwaliteit verhouding en de goedkopere smartphones.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note III voorzien van vingerafdrukscanner
Volgend artikelMicrosoft verlengt TechNet na kritiek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in