Aldi Wolfgang AT-AS35D vanaf 14 september in de verkoop

De Aldi heeft weer een mooie budget smartphone in de aanbieding bij de Aldi voor een zeer aantrekkelijk bedrag. Vanaf zaterdag 14 september is de nieuwe Wolfgang AT-AS35D te koop bij de Aldi voor een budget prijs van 89,99 euro. De smartphone is voorzien van prima budget specificatie’s en draait op Android 2.3.

Wolfgang-AT-AS35D

Specificatie’s

De Wolfgang AT-AS35D beschikt over een 3,5-inch scherm met een HVGA resolutie van 480×320 pixels. Verder beschikt de Wolfgang AT-AS35D over prima specificatie’s waaronder een 1Ghz Single Core processor. De accu van het toestel heeft een vermogen van 1300mAh. Aangezien de smartphone een klein scherm heeft is de accu het goed vol te houden. Ook heeft de Wolfgang AT-AS35D de beschikking over diverse connectiviteit mogelijkheden waaronder tri-band UMTS en GPS. Aan de achterzijde van het toestel is een 5 Megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorkant een 5 megapixel model aanwezig is.

Naast bovenstaande specificatie’s beschikt de Wolfgang AT-AS35D ook over een dual sim mogelijkheid waardoor je twee sim kaarten tegelijk kan gebruiken. Wolfgang heeft alle smartphone’s uitgerust met een dual sim mogelijkheid, voor een prijs van 89,99 vind je nauwelijks zulke specificatie’s in combinatie met dual sim mogelijkheid. Voor een bedrag van 89,99 euro is het een prima smartphone.

Beschikbaarheid

Vanaf 14 september 2013 zal de smartphone verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 89,99 euro. Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en beschikt over prima specificatie’s.

Vorig artikelPersafbeeldingen Nokia Lumia 1520 gelekt
Volgend artikelNieuwe Nexus 7 tablet vanaf 7 september in de verkoop

4 REACTIES

  1. Reactie:de wolfgang is niet slecht het is geen samsung maar daar doen zr niet voor onder je moet er mee om kunnen gaan ik heb er zelf ook een nooit geen problemen mee gehad.

  2. Ik had 14 september een at as 35 d gekocht en zeer weinig gebruikt maar na 3 maanden had ik alleen nog maar een wit beeld en totaal geen contact meer. Na opsturen kreeg ik volgens hun zeggen een luxere een at as 40d omdat de at as 35 d niet meer in voorraad was. De telefoon zat in mijn eigen doosje van de at as 35 d met de door mij meegestuurde snoeren en zonder bij behorende informatie of gebruiksaanwijzingen. Nu durf ik de telefoon niet te gebruiken omdat ik het idee heb dat ik nu een gereviseerd toestel heb gekregen en ik niet op nieuwe problemen zit te wachten. Kan ik nu eventueel mijn geld nog terug vragen of een zelfde telefoon welke ik had gekocht willen hebben. Graag uw antwoord en bij voorbaat bedankt.

    M.v.gr.
    S.Labee

  3. Heeft een zeer beperkte gebruiksaanwijzing. Omdat dit een “beginners”toesel is, heb ik als leek geprobeerd deze op Wi-Fi te installeren, maar duidelijke gebruiksaanwijzingen zijn er niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in