iOS 6 beschikbaar voor Apple TV

Apple heeft gister een nieuwe update vrijgegeven voor de Apple TV. Met deze update krijgt de Apple TV een aantal nieuwe functies waaronder de mogelijkheid voor iTunes Radio. Doormiddel van de iTunes Radio dienst kan je een eigen radiostation of basis van een artiest of nummer creëren, hierdoor krijg je verschillende muziek te horen. Momenteel is deze dienst volledig gratis te gebruiken, maar als je geen iTunes Match hebt krijg wel te maken met advertenties.

Apple-tv-2013

iOS 6 heeft naast de nieuwe iTunes Radio functie ook een aantal anderen functionaliteiten waaronder Airplay from iCloud.  Hiermee wordt het mogelijk om aangeschafte content op andermans Apple TV af te spelen. Dit moet het eenvoudiger maken om op iemand anders zijn televisie films en tv-series af te spelen die jij hebt aangeschaft in de iTunes Store. Ook heeft Apple in deze versie de iTunes Music Store toegankelijk gemaakt voor de Apple TV.

Beschikbaarheid:

Je kunt iOS 6.0 installeren door op je Apple TV te navigeren naar Instellingen > Algemeen > Werk software bij. Momenteel is iOS 6.0 de laatste versie voor de Apple TV.

Vorig artikelScreenshots Android 4.4 KitKat opgedoken
Volgend artikelUbuntu Touch komt op 17 oktober

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in